HTML

I'm an ANGEL. Egy testet öltött Angyal.

Nem tudok olyan JÓ lenni, mint amilyen szeretnék... de olyan ROSSZ se, amilyennek lennem kéne.

Friss topikok

Archívum

Segítő? Segít Ő!

2014.06.14. 20:31 I am Your Angel

"...Gyakran benne ragadnak egy-egy egészségtelen kapcsolatban, jóval az után is, hogy a többi ember már rég kilépne belőle. Sokuknak problémát jelent véget vetni a szerelmi, baráti kapcsolataiknak. a megszállott hazárdjátékosokhoz hasonlóan azt hiszik, hogy ha tovább próbálkonak végül megéri. Soha nem hagyják ott a másikat, ugyanis jókora adag félelem van bennük az egyedülléttől és attól, nehogy őket is elhagyják. Ők azok, akik némán szenvednek egy kapcsolatban és saját magukon töltik ki boldogtalanságukat. Csak legvégül jutnak el arra pontra, hogy már nem bírják tovább. Ekkor küldik el a másikat.

Kapcsolataik is az adok-kapok törvény mentén alakulnak, de ez az ő esetükben általában egyoldalú folyamat, ahol mindig ők a segítők(!) és soha nem a megsegítettek. "Barátaik" elvárják tőlük, hogy erősek legyenek. Végül kiégnek az efféle asszimetrikus párkapcsolatoktól, de minden kapcsolatuk egyben a "megbizatásuk" is. Nem áldozatok egy rossz kapcsolatban, ez az önként választott szerepük, tudatosan is és a lélek szintjén is.

Egy testet öltött angyal tekintetéből csak úgy árad az együttérzés és a szeretet. Persze fájdalom is tükröződik benne és sokszor fájón réved a messzeségbe a nehézségek árán szerzett leckék emlékétől. Tekintetük átható. Nincs semmi értelme színlelni, vagy hazudni nekik, mert számukra nyilvánvaló az igazság.

szemek.jpg

A testet öltött angyalokat a segítségnyújtás vonzza. Gyakran választanak tanítói, tanácsadói, vagy a turizmus területéről foglalkozást. Leginkább a négyszemközti foglalkozásokat kedvelik. Nagyon ügyesen beilleszkednek nagyobb cégekhez is, feltéve, ha a vezetőség emberséges!

A testet öltött angyalok nagyon nyomorultul érzik magukat becstelen cég, vagy becstelen, igazságtalan főnökök mellett.

Az ilyen helyzetek méltatlanok a lényükhöz, ha többé már nem nyújthatnak segítséget másoknak, nem fognak küzdeni a becstelenség, vagy az igazságtalanság ellen. Ők mindenkiben képesek a jót meglátni, ezért az is jellemző, hogy egy viszonyban, kizsákmányoltként, áldozatként sokkal tovább meg tudnak maradni, mint amire ember fia képes lenne. De szabad akaratú megnyilvánulásuk nem hasonlítható a körülöttük élő emberek rendjéhez. Ők egy más értékrenddel bírnak, amely a többi ember számára ismeretlen.

A testet öltött angyalok azért vállalnak munkahelyi küldetést (általában a vezetőség és irányító, vezető főnökök közelében), hogy átsegítsék őket a nehezebb változásokon és megtanítsák a körülöttük lévőket arra, hogy milyen irányelveket kellene követniük, ha hosszú távon sikeresek, értelmesek és értékteremtőek szeretnének lenni. Merthogy az emberek (különösen vezető pozicióban) gyakran letérnek útjukról. Ha már az önmegvalósításukból az "ön" és a "megvalósítás" csak külön-külön stimmel, ott téveszt célt az emberi akart.

Mivel a testet öltött angyalokat az önzés és erőszak minden formája taszítja (egy egyszerű vitától, vagy rossz hírtől egészen a durvaságig), ezért ha célt téveszt az emberi akarat, a testet öltött angyalok, úgy "tűnnek el" az alacsony rezgésű közegből ahogy jöttek.

Gyorsan. Váratlanul. Átmenetek és magyarázatok nélkül."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feherangyal.blog.hu/api/trackback/id/tr956301169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása