HTML

I'm an ANGEL. Egy testet öltött Angyal.

Nem tudok olyan JÓ lenni, mint amilyen szeretnék... de olyan ROSSZ se, amilyennek lennem kéne.

Friss topikok

Archívum

Testet öltött ANGYAL I.

2014.06.14. 17:40 I am Your Angel

Részletek Dr. Doreen Virtue - Földangyalok c. könyvéből

"...Ha vonzódsz a gyógyításhoz, tanításhoz, vagy a segítségnyújtás bármely formájához, tehetséged van hozzájuk, de Te magad mégis függőségekkel, súlyproblémákkal, párkapcsolati gondokkal és effélékkel küzdesz, elképzelhető, hogy földangyal vagy...".

"...A földangyal szó nem összekeverendő a testet öltött angyal kifejezéssel, mert ezutóbbi a FöldAngyalok 5 típusának egyike..."

TESTET ÖLTÖTT ANGYAL

A Földangyalok egy típusa, a testett öltött angyal(ok) ismertetőjegyei:

- kedves, kerek, szív alakú arc
- "angyali" külső
- szív alakú, ívelt, vékony ajkak
- ártatlanságot és szeretet sugárzó tekintet
- mértéktelen evéssel, vagy súlyfelesleggel való küszködés

- világosabbra festik, vagy melíroztatják hajukat (bőrszíntől függetlenül)
- nehezen mondanak nemet
- szívesen és boldogan segítenek és bűntudatuk van, ha ők szorulnak segítségre
- szeretik az angyalokat, akár gyűjteményük is lehet angyalokat ábrázoló szobrokból, ékszerekből, róluk szóló könyvekből
- több őrangyaluk van
- olyan,  mintha mindig ragyognának, jókora aurájuk van
- a másik emberben rejlő lehetőségekbe lesznek szerelmesek és megpróbálják ezek kiteljesítésére, kibontakoztatására ösztönözni partnerüket
- kölcsönös függőségi kapcsolatokban élnek, sokszor szenvedélybetegekkel
- sokkal tovább benne maradnak egy párkapcsolatban (rossz kapcsolatban is), mint mások

Sok testet öltött angyal egészségügyi gondokkal küzködik. Különösen izomfájdalmakkal és krónikus kimerültséggel. A testet öltött angyaloknál azért jelentkeznek ezek a fizikai tünetek, mert amikor megismerkednek valakivel, képesek mélyen a felszín mögé tekinteni, meglátva a másikban minden tehetséget és az összes benne rejlő lehetőséget. A másik emberben lévő lehetőségekbe lesznek szerelmesek. Csupán a benső szépségre figyelnek. A teste öltött angyaloknak gyakorta olyan barátaik és szerlmeik vannak, akik szenvedélybetegségekkel takarják el a bennük rejlő képességeket. Általában "feladatnak" tekintik ezeket a kapcsolatokat és minden erejükkel megpróbálnak segíteni a másiknak, hogy felülemelkedjen önbizalomhiányán és erősségeire összpontosítson.

Az is sokat elárul a testet öltött angyalok természetéről, hogy hajlamosak a krónikus fáradékonyságra. Ha gondosabban ügyelnének energiájukra, nem kellene mértéktelen evéssel növelniük életerejüket. A legtöbben kényszeresen sokat esznek, ezért náluk igen elterjedt a túlsúly. A testet öltött angyalok evéssel húzzák vissza lábukat a talajra, amikor úgy érzik, hogy elszálltak és ezzel vezetik le a stresszhelyzeteket is. Ugyanakkor a legtöbbjük nem azért túlsúlyos, mert sokat eszik(!), hanem, mert a zsírpárnák szolgálnak energetikai védőpajzsként. Még szigorú testmozgás és diéta mellett sem tudnak lefogyni.

A testet öltött angyalok érzéki testükkel, kifinomultan szép vonásaikkal, fennséges hajviseletükkel úgy festenek, mintha túlméretezett szépségkirálynők lennének. Gyakran mondogatják nekik: "- Olyan szép arcod van. Ha leadnál 10-20-30 kilót, káprázatos lennél!" De nem tudnak lefogyni, mert sokkal jobban magukba szívják az érzelmeket, mint mások. Pajzsot vonnak maguk köré és ettől testük felfúvódik, mint egy vizzel teli szivacs. Könnyen felszednek extra kilókat is, hogy védjék, szigeteljék magukat. A többletzsír nem a mértéktelen evéssel függ össze, testük nem reagál sem a fogyókúrára, sem a testmozgásra, tornára. A védelmi vonalat jelentő zsírpárnák segítségnyújtásuk közben keletkező pajzsok, legyen szó akár alkalmi, vagy akár hivatásszerű segítségnyújtásról. a testet öltött angyalok segítségnyújtásra és önzetlenségre születtek.

Olyan jóhiszeműen és olyan szeretettel közelednek az emberkhez, hogy nem tudnak nekik nemet mondani. Ők maguk nem kérnek segítséget, vagy ha kérnek általában mentegetőznek. Egyesek bűntudatot is éreznek, ha segítséget kérnének. Félnek. E félelelem mögött az áll, hogy azok, akiknek segítenek, gyakran visszaélnek angyali jóságukkal. Mivel nekik viszont senki nem segít (leggyakrabban ki sem nyitják a szájukat, hogy kérjenek), magukra maradnak. Ezzel az önmagukra nézve kártákony viselkedésmintával ellökhetik maguktól a lehetőségeket. Ide tartozik az is, hogy némelyik földangyal nehezen fogad el pénzt. A testet öltött angyalok esetében ez nagy gondot okoz...

 

doren_foldangyalok.jpg 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feherangyal.blog.hu/api/trackback/id/tr476301031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása