HTML

I'm an ANGEL. Egy testet öltött Angyal.

Nem tudok olyan JÓ lenni, mint amilyen szeretnék... de olyan ROSSZ se, amilyennek lennem kéne.

Friss topikok

Archívum

Testet öltött ANGYAL II.

2014.06.14. 18:04 I am Your Angel

Részletes, idézetek Dr. Doreen Virtue: Földangyalok c. könyvéből

"...Ritkán, vagy egyáltalán nem fogadnak el pénzt. Ez a testet öltött angyalok esetében azért okozhat gondokat, mert elvállalhatnak anyagilag semmitmondó állásokat, korlátozva ezzel függetlenségüket. Sok testet öltött angyal küszködik azzal, hogy nincs egyensúlyban nála "az adás és az elfogadás." A testet öltött angyalok idejük nagy részét nyilvánvalóan az adásnak szentelik. Többségük hivatása is a gyógyítás, tanítás, tanácsadás, vagy a turizmusban valamilyen tevékenység. (Mindig olyan foglalkozás, ahol adni tudnak, ahol a hangsúly az adásra helyezkedik.) Ugyanakkor az elfogadást minden eszközzel gátolják! Sokszor önmagukra nézve is kártékony viselkedéssel, pl.: túlzott költekezéssel. Folyamatosan csak adni, adni, adni, anélkül, hogy kapnának. Hát ezért olyan fáradékonyak.

Az elfogadás női típusú energia.

Amikor egy testet öltött angyal túl sokat ad, megbomlik a női egyensúlya, túl sok férfienergia halmozódik fel benne. A felhalmozott férfi energiákból kifolyólag pedig a csábos női külső és a hatalmas szív mögött férfiakra jellemző (pozitív) tulajdonságok, férfias (gyakorlatias) gondolkodás jellemző rájuk. Ezért a testet öltött angyalok sokat (nagyon sokat) és keményen dolgoznak, szakmájukban gyakran a maximalizmus határát súrolják. Meglehetősen precízek és rendszerezettek, de szeretetteljes szívvel és végtelen türelemmel állnak mindenhez.

Közös jellemvonásuk, hogy makacsak, ellenállnak a változásnak, szeretnek előre tervezni és a jövőt illetően szükségük van biztosítékra. Ugyanakkor a munka terén figyelmesek, kitartóak, akik addig dolgoznak minden problémás feladaton, amíg meg nem tudják oldani. Hajlamosak arra, hogy csak a jót és a lehetőségeket lássák meg...".

doren_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feherangyal.blog.hu/api/trackback/id/tr126301118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása